Anna oldala

Mi is az FFX adalék?

Az FFX adalék egy különleges üzemanyag adalék az USÁ-ból. Ott több évtizede használják már, 2022. második negyedéve óta elérhető Európában is.

Itt tudsz venni egy flaskával (kb. 1.200 liter üzemanyaghoz): EGY FLASKA Ha többet akarsz venni, keresd lejjebb a kék kiemelést.

Szabó Anna vagyok.

Nemrég ismertem meg Siklósi László közlekedésgazdasági mérnököt, aki megmutatta ezt az új adalékot.

Ő flotta menedzserként és vállalkozóként 30 évig kereste kisebb-nagyobb gépjárműparkok üzemeltetése során, hogyan lehet csökkenteni a járművek fogyasztását.

Próbáltak állandó mágnest, tablettás megoldásokat, fordulatszámtól függő elektromágnest, mindenféle adalékot, orosz űrkutatási csodaszert (az elektroszmogot alakítja át és a tankban megváltoztatja az üzemanyag állapotát: És ez tényleg működött, egzakt méréssel 2-3% fogyasztás csökkenést produkált. Csak túl drága volt).

Egyik sem teljesítette azt, amit vártak.

Erre most, sok év elteltével itt van a tényleg jó megoldás.

Az FFX azt teszi, amit ígérnek. És ha mégsem tetszik, visszakaphatod az árát. Akkor is, ha üres a flaska.

8-20% fogyasztás csökkentés várható a folyamatos használata során. Alul megtalálod a részleteket.

Azért nem lehet előre pontosan megmondani, hogy mennyi lesz a fogyasztás csökkenése, mert sok tényezőtől függ: Benzines, vagy dízel? Hány km van a motorban? Mennyire sportosan vezették? Pontosan milyen az üzemanyagellátó redszere? Stb.

2024. januártól újabb jelentős üzemanyag áremelkedés varható.

Ezért kell takarékoskodni az üzemanyaggal! Gyorsíts lassabban és használj megfelelő adalékot. Az FFX adalékkal messzebbre jutsz!

Azon túl, hogy kíméli pénztárcádat, óvja Földünket is, mert csökkenti a motorok károsanyag kibocsátását.

Megrendelheted az első FFX flaskádat, ami kb. 1.200 liter üzemanyaghoz elegendő. Fizetendő kb. 30.000 Ft, ami 52 liter 580 Ft-os üzemanyag ára. ITT

ÉS egy flaskával egy átlagos 7,5 l/100km fogyasztású gépkocsival legalább 60.000 Ft-ot meg tudsz spórolni (vagyis nettó 26.000 Ft-ot flaskánként). Ha pedig drágább lesz az üzemanyag, akkor ennél többet is. Egyre inkább úgy néz ki, hogy több, mint 10% a valós megtakarítás.

Semmit sem kockáztatsz, hiszen ha nem válik be nálad ez az adalék, akkor visszakaphatod az árát.

Mielőtt továbblépsz, ellenőrizheted a számításokat a letölthető kalkulátorunkkal. Ezt elég nehéz értelmezni, ezért ha kérdésed lenne, írj az FFX@FFXadalek.HU címre.

Regisztrálj Vevőként ingyenesen!

Figyelem, a rendeléskor nettó összegek vannak megadva, még kb. 10€ szállítási költség és még 27% magyar ÁFA jön a fizetendőhöz (1 flaskára 54,87€+9,3€+14,81€=78,98€). Így jön ki végül a kb. 30.000 Ft-os összes fizetendő. A szállítás 1 héten belül várható. A kiszállítás holland raktárból történik, holland adószámos számlával.

Ha bármely egyéb technikai kérdésed lenne, írj emailt: FFX@FFXadalek.HU címre, de itt alul sok információt találsz. ⬇⬇⬇

A kosárból az “Új Checkout” Gombbal tudsz tovább lépni (ha már regisztráltál, akkor csak a Pénztárhoz menj!) .

ÜGYFÉL-ként (CUSTOMER), ne leányvállalatként (Affiliate) regisztrálj a rendelés folyamatában.

A regisztráció során ékezetes betűket ne használj!

Ha nagyobb tételben is érdekel, vagy szeretnéd másoknak is ajánlani úgy, hogy Te is kereshess belőle, írj emailt: FFX@FFXadalek.HU  címre! 

Alul vannak további infok, itt tudsz venni egy flaskával (kb. 1.200 liter üzemanyaghoz): EGY FLASKA

Ha többet akarsz venni, akkor a nagyobb csomag, üzleti induló csomag: (Egy flaska, meg 20 db 10 ml-es tasak, összesen kb. 1.200+2.000 liter üzemanyaghoz): EGY FLASKA + 20 TASAK

Ha még többet akarsz venni, akkor a még nagyobb csomag: (4 flaska kb. 4.800 liter üzemanyaghoz) NÉGY FLASKA

Ha sokkal többet akarsz venni, a jelenlegi legnagyobb csomagban 15 flaska van (ez 18.000 liter üzemanyaghoz elegendő): 15 FLASKA

Ha nagyobb a fogyasztásod, rendelés előtt egyeztessünk! Írj a FFX@FFXadalek.HU  címre.

Csatlakozz nyílt Facebook csoportunkhoz, ahol a valós eredményekről is tájékozódhatsz! FFX Flotta


Fuel Factor X (FFX) leírás

Új termék az európai piacon! A belsőégésű motor vitaminja!
8-20% üzemanyag megtakarítás és egyéb előnyök!
FFX – FUEL FACTOR X, az új univerzális üzemanyag adalék!
Folyékony chiptuning a járművednek!Az új prémium üzemanyag adalék egyre több országban elérhető!
Felejtsd el azt, amit eddig az üzemanyag adalékokról gondoltál! Az FFX speciális összetételének köszönhetően minden kihívással megbirkózik!


Benzin és dízel üzemű járművekhez, bármilyen belsőégésű motorral működő géphez, eszközhöz használható!


Bármilyen eszközhöz:
• személygépjármű
• tehergépjármű, kamion, autóbusz
• lakóautó
• quad
• motorkerékpár
• hajó
• nehézgépek/munkagépek és traktorok/mezőgazdasági gépek
• generátorok
• kerti gépek

Átfogó üzemanyag kezelést biztosít
• Fokozza a teljesítményt
• Meghosszabbítja a motor élettartamát
• Csökkenti az üzemanyag fogyasztást
• Csökkenti a káros anyag kibocsátást

All in one megoldás
Az FFX teljes körű megoldás. Más termékekben kevesebb összetevő van jelen, de itt MINDEN megvan, ami szükséges. Többféle terméket kellene használnod ahhoz, hogy az FFX hatásmechanizmusának és hatékonyságának közelébe érj.
Superfood a motornak. Sokféle anyagból, minden egyes anyag speciális céllal megtervezve. Olyan, mintha Szuperkaját töltenél a motorba. Igazi vitamin a motornak!
Vegyél, használd, 60 napig pénz visszafizetési garanciával! Ez annyira jó.

Miért válaszd az FFX-et?
• Meghosszabbítja a motor élettartamát, csökkenti a kopást: Az FFX a hatóanyagok olyan kombinációját tartalmazza, amelyek együttesen hatva a motort tisztán, kopogásmentesen, sima futásban tartják. Végeredményben a motor mozgó alkatrészei és az üzemanyag rendszer jóval kevesebb lerakódással, sokkal tovább fog működni, jobb hatásfokkal és költségtakarékosan.
• Növeli az üzemanyag hatékonyságát, csökkenti az üzemanyag fogyasztást, akár 8-20% megtakarítással!
• Megnöveli a jármű teljesítményét: Az üzemanyag BTU (Britsh Thermal Unit 1 BTU = 1055,1 J = 0,293 Wh) teljesítményét képes növelni, ezzel válik hatékonyabbá az egész rendszer.
• Fémorganikus összetevők: Olyan katalizátor anyagot tartalmaz, amely segíti az üzemanyag alacsonyabb hőfokon történő robbanását, így sokkal tovább tartó és teljesebb üzemanyagégést biztosít. Ez növeli az üzemanyag hatékonyságát, gazdaságosságát. Csökkenti a kipufogórendszeren keresztüli üzemanyag pazarlást, így a károsanyag kibocsátást. Adott mennyiségű üzemanyagból sokkal több energiát tud előállítani.
• Olajozás/kenés: Csökkenti a súrlódást a szelepeknél, injektoroknál, fúvókáknál, megnövelve a motor élettartamát.
• Tisztítás: Tisztítja a befecskendezési rendszert, illetve a teljes üzemanyag ellátó rendszert, így a motor nagyobb hatékonysággal tud működni.
• Polimerizáció késleltetés: Megakadályozza azoknak az apró kis „koszolódásoknak” a kialakulását, melyek később leülepednek a tankban illetve a teljes üzemanyag ellátó rendszerben, tökéletesen tisztán tartja a motort.
• Korrózió védelem: Eltávolítja a korróziót és a rozsdát a teljes üzemanyagellátó rendszerből.
• Emulziós védelem: Elkülöníti a vizet az üzemanyagtól. Ez azért fontos, mert egyetlen csepp víz az egész rendszerben teljesen tönkre teheti a motort.
• Üzemanyag stabilizátor: Megvédi az üzemanyagot a bomlástól, hosszabb élettartamot és felhasználhatóságot adva annak. Tehát ha ritkábban tankolsz, akkor a tartályban lévő üzemanyagot is kondícionálja.
• Csökkenti a veszélyes anyag kibocsátást és a légszennyezést: A tökéletesebb égés miatt csökkenti a káros anyag kibocsátást, ezzel sokat tesz az egészséges környezet és Földünk védelmében.


Az FFX adalék használata nem befolyásolja a motor gyári garanciáját. Ha mégis bizonyítható lenne az adalék káros hatása, arra az esetre a forgalmazó (MyDailyChoice) rendelkezik speciális biztosítással. Ne felejtsd: minden, értsd MINDEN benzinkúton ADALÉKOLT üzemanyagot veszel. (A 95-ös Sh… benzin úgy keletkezik, hogy a M.. Százhalombattai finomítójánál feltöltött Sh… tartálykocsiba betöltenek pár liter Sh… adalékot. És a M.. is adalékolt benzint/gázolajat árul, van amikor a Sh…-től veszi az adalékot.)

Az FFX adalékkal kezelt üzemanyag paraméterei teljes mértékben megfelelnek az autógyárak által előírtaknak. Alul találsz műszaki infokat.

ADAGOLÁS: 10 liter üzemanyaghoz 1 ml adalék szükséges, minden tankoláskor. Az első 2-3 alkalmazáskor dupla mennyiséget kell használni (kb. 50 l üzemanyaghoz egy tasakot, ill. 10 liter üzemanyagonként 2 ml-t). Nehézgépek esetén fele ennyi is elég (azaz 20 liter üzemanyaghoz 1 ml adalék) A Flaska adagolójával könnyű az adagolást betartani, egy tasak pedig éppen 100 liter üzemanyaghoz való.)

60 nap pénzvisszafizetési garancia! Nincs kockázat! Vedd meg, használd a javaslatnak megfelelően minden tankolásnál, és ha elégedetlen vagy, visszakaphatod a termék árát!

Egy 120 ml-es flaska kb. 1.200 liter üzemanyaghoz elegendő!!!

Üzletekben nem elérhető!!!


Alul vannak további infok, itt tudsz venni egy flaskával (kb. 1.200 liter üzemanyaghoz): EGY FLASKA

Ha többet akarsz venni, akkor a nagyobb csomag, üzleti induló csomag: (Egy flaska, meg 20 db 10 ml-es tasak, összesen kb. 1.200+2.000 liter üzemanyaghoz): EGY FLASKA + 20 TASAK

Ha még többet akarsz venni, akkor a még nagyobb csomag: (4 flaska kb. 4.800 liter üzemanyaghoz) NÉGY FLASKA

Ha sokkal többet akarsz venni, a jelenlegi legnagyobb csomagban 15 flaska van (ez 18.000 liter üzemanyaghoz elegendő): 15 FLASKA

Ha nagyobb a fogyasztásod, rendelés előtt egyeztessünk! Írj a FFX@FFXadalek.HU  címre.


Itt vannak a legfontosabb speciális információk:


Nézd meg Siklósi László videóját!


Csatlakozz nyílt Facebook csoportunkhoz, ahol a valós eredményekről is tájékozódhatsz! FFX Flotta