Judith FFX oldala

Judith FFX oldala

Az FFX egy különleges üzemanyag adalék az USÁ-ból. Ott több évtizede használják már, 2022. második negyedéve óta elérhető Európában is.

Itt tudsz venni egy flaskával (kb. 1200 liter üzemanyaghoz): EGY FLASKA (kb. 30-31.000 Ft) Ha többet is vennél, keresd a kék kiemelést lejjebb.

8-20% fogyasztás csökkentés várható a folyamatos használata során. Alul megtalálod a részleteket.

Hamarosan nem az lesz a fő kérdés, hogy 800, vagy 1.000 Ft lesz egy liter üzemanyag, hanem az, hogy a sorbanállás után egyáltalán HÁNY litert vehetünk?

Ezért kell takarékoskodni az üzemanyaggal! Gyorsíts lassabban és használj megfelelő adalékot. Az FFX adalékkal messzebbre jutsz!

Azon túl, hogy kíméli pénztárcádat, óvja Földünket is, mert csökkenti a motorok károsanyag kibocsátását.

Megrendelheted az első FFX flaskádat, ami kb. 1.200 liter üzemanyaghoz elegendő. Fizetendő kb. 31.000 Ft, ami 65 liter 480 Ft-os üzemanyag ára.

ÉS egy flaskával egy átlagos 7,5 l/100km fogyasztású gépkocsival legalább 60.000 Ft-ot meg tudsz spórolni (vagyis nettó 26.000 Ft-ot flaskánként). Ha pedig drágább lesz az üzemanyag, akkor akár a többszörösét is (dupla üzemanyagár mellett kb. 120.000 Ft-ot, nettó kb. 86.000 Ft-ot lehet megtakarítani). Egyre inkább úgy néz ki, hogy több, mint 10% a valós megtakarítás.

Csatlakozz nyílt Facebook csoportunkhoz, ahol a valós eredményekről is tájékozódhatsz! FFX Flotta

Semmit sem kockáztatsz, hiszen ha nem válik be nálad ez az adalék, akkor visszakapod az árát.

Mielőtt továbblépsz, ellenőrizheted a számításokat a letölthető kalkulátorunkkal.

Regisztrálj Vevőként ingyenesen!

Figyelem, a rendeléskor nettó összegek vannak megadva, még kb. 10€ szállítási költség és még 27% magyar ÁFA jön a fizetendőhöz (1 flaskára 58,41€+9,85€+15,77€=84,03€). Így jön ki végül a kb. 34.000 Ft-os összes fizetendő. A szállítás 1 héten belül várható. A kiszállítás holland raktárból történik, holland adószámos számlával.

Ha bármely egyéb technikai kérdésed lenne, írj emailt: FFX@FFXadalek.HU címre, de itt alul sok információt találsz. ⬇⬇⬇

A kosárból az “Új Checkout” Gombbal tudsz tovább lépni (ha már regisztráltál, akkor csak a Pénztárhoz menj!) .

Célszerű ÜGYFÉL-ként (CUSTOMER), nem leányvállalatként (Affiliate) regisztrálni a rendelés folyamatában.

Ha nagyobb tételben is érdekel, vagy szeretnéd másoknak is ajánlani úgy, hogy Te is kereshess belőle, írj emailt: FFX@FFXadalek.HU  címre! 

Itt tudsz venni egy flaskával (kb. 1200 liter üzemanyaghoz): EGY FLASKA (kb. 30-31.000 Ft)

Ha többet akarsz venni, akkor a nagyobb csomag: (Egy flaska, meg 20 db 10 ml-es tasak, összesen kb. 1200+2000 liter üzemanyaghoz): EGY FLASKA + 20 TASAK (kb. 66-68.000 Ft)

Ha sokkal többet akarsz venni, a jelenlegi legnagyobb csomagban 15 flaska van (ez 18.000 liter üzemanyaghoz elegendő): 15 FLASKA (kb. 365-368.000 Ft)

Ha nagyobb a fogyasztásod, rendelés előtt egyeztessünk! Írj az FFX@FFXadalek.HU  címre.


Csatlakozz nyílt Facebook csoportunkhoz, ahol a valós eredményekről is tájékozódhatsz! FFX Flotta


Nézd meg a hivatalos videót!


Fuel Factor X (FFX) leírás

Új termék az európai piacon!
Akár 8-20% üzemanyag megtakarítás és egyéb előnyök!
FFX – FUEL FACTOR X, az új univerzális üzemanyag adalék!
Folyékony chiptuning a járművednek! FFX, az üzemanyag adalék specialista!Csatlakozz nyílt Facebook csoportunkhoz, ahol a valós eredményekről is tájékozódhatsz! FFX Flotta


Benzin és dízel üzemű járművekhez, bármilyen robbanómotoros géphez, eszközökhöz használható!Bármilyen eszközhöz:
• személygépjármű
• tehergépjármű, kamion, autóbusz
• lakóautó
• quad
• motorkerékpár
• hajó
• nehézgépek/munkagépek/traktorok/mezőgazdasági gépek
• generátorok
• kerti gépek

Átfogó üzemanyag kezelést biztosít
• Fokozza a teljesítményt
• Meghosszabbítja a motor élettartamát
• Csökkenti az üzemanyag fogyasztást
• Csökkenti a káros anyag kibocsátást

All in one megoldás
Az FFX teljes körű megoldás. Más termékekben kevesebb összetevő van jelen, de itt MINDEN megvan, ami szükséges. Többféle terméket kellene használnod ahhoz, hogy az FFX hatásmechanizmusának és hatékonyságának közelébe érj.
Superfood a motornak. Sokféle anyagból, minden egyes anyag speciális céllal megtervezve. Olyan, mintha Szuperkaját töltenél a motorba. Igazi vitamin a motornak!
Vegyél, használd, 60 napig pénz visszafizetési garanciával! Ez annyira jó.

Csatlakozz nyílt Facebook csoportunkhoz, ahol a valós eredményekről is tájékozódhatsz! FFX Flotta

Miért válaszd az FFX-et?
• Meghosszabbítja a motor élettartamát, csökkenti a kopást: Az FFX a hatóanyagok olyan kombinációját tartalmazza, amelyek együttesen hatva a motort tisztán, kopogásmentesen, sima futásban tartják. Végeredményben a motor mozgó alkatrészei és az üzemanyag rendszer jóval kevesebb lerakódással, sokkal tovább fog működni, jobb hatásfokkal és költségtakarékosan.
• Növeli az üzemanyag hatékonyságát, csökkenti az üzemanyag fogyasztást, akár 8-20% megtakarítással!
• Megnöveli a jármű teljesítményét: Az üzemanyag BTU (Britsh Thermal Unit 1 BTU = 1055,1 J = 0,293 Wh) teljesítményét képes növelni, ezzel válik hatékonyabbá az egész rendszer.
• Fémorganikus összetevők: Olyan katalizátor anyagot tartalmaz, amely segíti az üzemanyag alacsonyabb hőfokon történő robbanását, így sokkal tovább tartó és teljesebb üzemanyagégést biztosít. Ez növeli az üzemanyag hatékonyságát, gazdaságosságát. Csökkenti a kipufogórendszeren keresztüli üzemanyag pazarlást, így a károsanyag kibocsátást. Adott mennyiségű üzemanyagból sokkal több energiát tud előállítani.
• Olajozás/kenés: Csökkenti a súrlódást a szelepeknél, injektoroknál, fúvókáknál, megnövelve a motor élettartamát.
• Tisztítás: Tisztítja a befecskendezési rendszert, illetve a teljes üzemanyag ellátó rendszert, így a motor nagyobb hatékonysággal tud működni.
• Polimerizáció késleltetés: Megakadályozza azoknak az apró kis „koszolódásoknak” a kialakulását, melyek később leülepednek a tankban illetve a teljes üzemanyag ellátó rendszerben, tökéletesen tisztán tartja a motort.
• Korrózió védelem: Eltávolítja a korróziót és a rozsdát a teljes üzemanyagellátó rendszerből.
• Emulziós védelem: Elkülöníti a vizet az üzemanyagtól. Ez azért fontos, mert egyetlen csepp víz az egész rendszerben teljesen tönkre teheti a motort.
• Üzemanyag stabilizátor: Megvédi az üzemanyagot a bomlástól, hosszabb élettartamot és felhasználhatóságot adva annak. Tehát ha ritkábban tankolsz, akkor a tartályban lévő üzemanyagot is kondícionálja.
• Csökkenti a veszélyes anyag kibocsátást és a légszennyezést: A tökéletesebb égés miatt csökkenti a káros anyag kibocsátást, ezzel sokat tesz az egészséges környezet és Földünk védelmében.

Csatlakozz nyílt Facebook csoportunkhoz, ahol a valós eredményekről is tájékozódhatsz! FFX Flotta


Az FFX adalék használata nem befolyásolja a motor gyári garanciáját. Ha mégis bizonyítható lenne az adalék káros hatása, arra az esetre a forgalmazó (MyDailyChoice) rendelkezik speciális biztosítással. Ne felejtsd: minden, értsd MINDEN benzinkúton ADALÉKOLT üzemanyagot veszel. (A 95-ös Sh… benzin úgy keletkezik, hogy a M.. Százhalombattai finomítójánál feltöltött Sh… tartálykocsiba betöltenek pár liter Sh… adalékot. És a M.. is adalékolt benzint/gázolajat árul, van amikor a Sh…-től veszi az adalékot.)

Az FFX adalékkal kezelt üzemanyag paraméterei teljes mértékben megfelelnek az autógyárak által előírttal. Alul találsz műszaki infokat.

ADAGOLÁS: 10 liter üzemanyaghoz 1 ml adalék szükséges, minden tankoláskor. Az első 2-3 alkalmazáskor dupla mennyiséget kell használni (kb. 50 l üzemanyaghoz egy tasakot, ill. 10 liter üzemanyagonként 2 ml-t). Nehézgépek esetén fele ennyi is elég (azaz 20 liter üzemanyaghoz 1 ml adalék) A Flaska adagolójával könnyű az adagolást betartani, egy tasak pedig éppen 100 liter üzemanyaghoz való.)

60 nap pénzvisszafizetési garancia! Nincs kockázat! Vedd meg, használd a javaslatnak megfelelően minden tankolásnál, és ha elégedetlen vagy, visszakapod a termék árát!

A 120 ml-es flaska kb. 1.200 liter üzemanyaghoz elegendő!!!

Csatlakozz nyílt Facebook csoportunkhoz, ahol a valós eredményekről is tájékozódhatsz! FFX Flotta

Üzletekben nem elérhető!!!


Tehát itt tudsz venni egy flaskával (kb. 1200 liter üzemanyaghoz): EGY FLASKA (kb. 30-31.000 Ft)

Ha többet akarsz venni, akkor a nagyobb csomag: (Egy flaska, meg 20 db 10 ml-es tasak, összesen kb. 1200+2000 liter üzemanyaghoz): EGY FLASKA + 20 TASAK (kb. 66-68.000 Ft)

Ha sokkal többet akarsz venni, a jelenlegi legnagyobb csomagban 15 flaska van (ez 18.000 liter üzemanyaghoz elegendő): 15 FLASKA (365-368.000 Ft)

Ha nagyobb a fogyasztásod, rendelés előtt egyeztessünk! Írj a FFX@FFXadalek.HU  címre.


Itt vannak a legfontosabb speciális információk:


Nézd meg Siklósi Laci videóját is: